Kicsi bölcsesség

"Egy régi korszak lezárul, egy újabb megnyílik, a régi és az új között a különbség annyi, hogy az utóbbi magában hordozza az előtte való emlékét, s sosem felejti azt"

2011. november 8., kedd

nincs többé olyan, hogy BFF..

Álnokok, hazugok, szemetek, átvernek, kihasználnak, kibeszélnek, áttaposnak, porba tipornak, lehúznak. Ha bajban vagy, sosem keresnek, ha számon kéred tőlük, nagyot pislognak. Komoly dolgokról ők biza' nem beszélnek, mert minek is, olyan úgy sem létezik. Ha történik Veled valami, akkor csak egyszerűen elhagynak..mert azt könnyű, nem kell úgy foglalkozni a problémáiddal. Te pedig ott egy évtizednyi ismeretség után, és pislogsz, mert nem érted, miért nem írnak, hívnak, miért törölnek, miért hagynak ki a programokból. Aztán egyszer rádöbbensz.. így már nem kellesz.. rájöttél, hogy milyenek ők valójában, és ezt nem szeretik.

Tényleg sosem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet..általánosban még annyira egyszerű volt minden..úgy hittük, hogy mindig is barátok maradunk..de mindennek el kell múlnia egyszer. Csak ne lenne ennyire nehéz..és ne fájna ilyen piszkosul...

Most nem szeretnék egyedül lenni

Nincsenek megjegyzések: