Kicsi bölcsesség

"Egy régi korszak lezárul, egy újabb megnyílik, a régi és az új között a különbség annyi, hogy az utóbbi magában hordozza az előtte való emlékét, s sosem felejti azt"

2007. szeptember 23., vasárnap

:D

Ülök a fenekemen, szépen csöndben, Anya meg csak megállt az ajtóban..gondoltam, á, de jó, már megint kaphatom a leszúrást h nem tanulok, és csak ülök a gép előtt..
erre: Te váratlan gyerek vagy! - és csak nevet
Mondom: -h mi?
-Váratlan gyerek vagy-és tovább nevetett:)
-Minden része tudatos volt, az elejétől kezdve, csak a vége nem úgy volt betervezve, mármint h Te!-és még mindig nevetett.DE jó, gondoltam, milyen jó napja van a családomnak, mindenki happy most Velem is, meg amúgy is:)
-Vizsgálatra jártam minden nap, mert már túl hordtalak, és az egyik nap a váróteremben elfolyt a magzatvíz. Én meg tudod, gondoltam, vizsgálat, utána haza, főzés, majd egyéb dolgok, de a doktor úr csak annyit mondott, hát ma nem megyünk shova se!...utána kicsit később a főszülész megnyomta a hasamat és mondta, nha most kiszedjük azt a gyereket. Majd Mami hívta föl Apádat, azzal, h tudtad h van egy lányod?

miután Anya befejezte, és ment volna újra vissza tanulni, még az ajtóban megállt, visszafordult s csak annyit mondott: ügye csinálsz ma is sütit? a pénteki elfogyott, és nincs itthon édesség..
mivel más választás nem maradt, mondtam, nah jó, ma is lesz. Meg lett beszélve egy muffin adag, csak hát mivel elfogyott a margarin, ezért csak csokipudding lett belőle..

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).